DIGITALNI TISK


Z nenehnim vlaganjem v razvoj in opremo se prilagajamo potrebam trga. Redno posodabljanje in vzdrževanje tehnološke opreme nam zagotavlja izvedbo inovativnih, kreativnih in kompleksnih izdelkov. Le tako lahko zagotavljamo vrhunsko kvaliteto tiska, izdelkov in storitev.

UV tisk

Omogoča neposreden tisk kakršnekoli grafike v obstojni foto kakovosti:

 • na ploščne materiale dimenzij do 3 x 1,5 m in do 45 mm debeline
 • v roli do širine 1,6 m, dolžina tiska ni omejena
 • Foto kakovost tiska

  Visoka ločljivost in kakovostne barve za fotorealistične grafike.

 • Barve z Greenguard certifikatom

  Barve so brez hlapnih organskih topil in škodljivih snovi.

 • Tisk na številne materiale

  Barva se ne vpije v materiale, ampak se takoj posuši na površini.

 • Tisk bele barve

  S tiskom nad ali pod osnovni tisk omogoča učinke tudi na prozornih in barvnih materialih.

 
Image

Uporabljamo barve, ki izpolnjujejo visoke kriterije kemičnih emisij. Barve so brez hlapnih organskih topil in škodljivih snovi ter praktično brez vonja. Tako so primerne za uporabo v vrtcih, šolah, bolnicah, restavracijah…

 

Sublimacijski tisk na tkanine

Na tkanine tiskamo z najsodobnejšo tehnologijo digitalnega tiska s postopkom sublimacije na različne vrste in namembnosti tkanin. Pri tem postopku se barve uparijo v tkanino, tako da ne ostajajo na površju.

Izdelki so namenjeni za zunanje in notranje aplikacije, tisk je kakovosten in UV-obstojen. Barve so izjemno žive, intenzivne, obstojne, in kar je zelo pomembno, pri nekaterih izdelkih pralne.

 • Izjemno žive barve

  Postopek sublimacije omogoča tisk izjemno intenzivnih barv.

 • Pralne barve

  Tkanine in barve, ki jih uporabljamo, so obstojne in pralne.

Outdoor tisk

Digitalni tisk grafik z outdoor barvami zagotavlja intenzivne in več let obstojne grafike, primerne predvsem za zunanjo uporabo.

Barve imajo večletno UV-obstojnost, kar pomeni, da na soncu ne zbledijo. Kjer je potrebno, grafike še dodatno mehansko zaščitimo z laminacijo (prevlečemo z dodatno PVC plastjo) in tako njeno življenjsko dobo še podaljšamo.


 
 

Maloformatni digitalni tisk

Maloformatni digitalni tisk oz. digitalni tisk do formata A3 priporočamo ob nižjih nakladah ali ko tiskovino potrebujete v zelo kratkem času.

Tehnologija maloformatnega digitalnega tiska je primerna za tiskanje vizitk, prospektov, letakov, plakatov, voščilnic, vabil, knjižic in celo samolepilnih etiket.

Ker tiskovine niso samo potiskani listi jih tudi obrežemo, zgibamo in zvežemo s spiralo. Za bolj estetski izgled in kot dodatno zaščito tiskovino še plastificiramo z mat ali sijajno plastifikacijo, do dimenzije A3.