Dokazujemo, da nismo samo dobri, ampak gojimo tudi strast do odličnosti ter kreiramo izzive in standarde poslovne prihodnosti.

V podjetju comTEC smo prejeli certifikat odličnosti AAA tudi za leto 2015 in smo tako eno izmed 17 podjetij v branži. Spadamo v sicer vse ožji krog 2% najbolj varnih 575 subjektov v Sloveniji, ki se lahko pohvalijo z najvišjo oceno bonitetne odličnosti! V mednarodnem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način bonitetno izstopajoči poslovni subjekti dodatno utrjujejo svoj ugled in zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju, pri obstoječih in potencialnih poslovnih partnerjih.

Pot k uspehu ni nikoli lahka, zato s skromnostjo, vendar ponosno zremo na več kot 22 let naše tradicije, kakovosti, prepoznavne blagovne znamke ter številnih inovativnih idej, ki smo jih prinesli v okolje, da bi ga spreminjali na bolje.

Z najsodobnejšo tehnološko opremo spadamo med vodilne ponudnike v regiji za storitve in izdelke specializiranega foto velikoformatnega tiska direktno na različne materiale, v ploščah ali roli, ter avtomatizirane digitalne dodelave. Izdelujemo poljubne XXL  grafike, ter inovativne izdelke za promocijo in pospeševanje prodaje ter repozicioniranje.

Z uporabo okolju prijaznih EKO Greenguard certificiranih barv, predstavljamo edinstvenost in celovitost sinergij, kot prvo ekološko in visokotehnološko podjetje za digitalni tisk v širšem regijskem prostoru Evrope.

Ponašamo se tudi z lastnim energetskim modelom, ki vključuje proizvodnjo zelene električne in toplotne energije, pridobljene iz obnovljivih virov katera kot energetsko učinkovitost predstavlja, pridobivanje štirikrat več zelene energije, kot jo podjetje potrebuje za svoje poslovanje. S tem pa izpuste toplogrednih plinov v ozračje zmanjšamo za 23 ton letno.