Na letošnjem Avto Motor Showu, ki je potekal od 2. do 4. septembra 2011 v Ljubljani, je med številnimi predstavljenimi novostmi, potekala tudi podelitev certifikatov Akademije Car Wrappinga – akademija znanja ovijanja avtomobilov v folijo.

Car wrapping certifikat

Akademije, se je v prvi polovici leta udeležila tudi naša ekipa, ki je svoje znanje nadgradila s posebnimi tehnikami apliciranja folij na vozila.

Ob uporabi specialnih folij in ustreznega znanja lahko oblikovno še tako zahtevno in razgibano karoserijo “preoblečemo” v folije klasičnih barv, metalik barv, mat folije, folije s perla efekti, krom folijo, folije s strukturami in specialne folije, ki simulirajo široko paleto materialov (brušen aluminij, usnje, krokodilja koža, karbon,…).

Car wrapping - lepljenje vozila - Robi

Uradna predaja certifikatov (podelil jih je svetovno priznani “Car Wrapper” Oliver Rohler), ki potrjujejo da smo uspešno opravili šolanje in strokovne izpite, zagotavlja, da dosegamo vse standarde za kvalitetno, obstojno in brezhibno polepavo avtografik, ter strokovno usposobljenost za uporabo specialnih folij.

Podelitev Car wrapping certifikatov