Letošnja, v maju zaključena prenova tehnološkega procesa velikoformatnega digitalnega tiska in avtomatizirane dodelave, je bil tudi trenutek, da partnerjem na dogodku »Sestavljamo ideje«, predstavimo naše novosti in prednosti, predvsem pa novo linijo ZELENIH izdelkov, narejenih iz materialov, ki se po uporabi enostavno reciklirajo, potiskani pa so »zeleno«, z ekološko certificiranimi barvami brez vonja in škodljivih vplivov.

V okviru dogodka smo prav tako z veseljem donirali 2000€ »Društvu Sonček«, ki bo sredstva namenilo za letovanje otrok s cerebralno paralizo.

Sestavljamo ideje

Pri nas v comTEC-u dajemo poseben poudarek učinkovitosti, ob poslovnih ciljih tudi trajnostnemu razvoju ter okolju prijazni proizvodnji. Zavedamo se in veseli nas, da je okoljski vidik postal bistveno merilo pri nakupnih odločitvah naših naročnikov in njihovih kupcev.

Zeleno tiskanje in ekološki izdelki za nas pomenijo miselnost in ukrepe za:

  • uporabo okolju prijaznih barv z Greenguard certifikatom (brez vonja, primerno za uporabo v živilsko predelovalni industriji, otroških vrtcih, šolah, … pri tisku ni odpadnih barv)
  • uporabo energije iz obnovljivih virov (kjer smo bili nagrajeni za + energetski inovativni model)
  • uporabo EKO materialov, ki pomagajo varčevati z viri (reciklažni in reciklirani materiali)
  • uporaba materialov certificiranih proizvajalcev s poudarkom na EU poreklu
  • učinkovito avtomatizirano izrabo repro materialov v produkciji – zmanjšanje odpadkov, optimizacija, recikliranje
  • kreiranje izdelkov, ki takšno miselnost prinašajo v prakso, procese in okolje.

Sestavljamo ideje

In kako v podjetju comTEC sestavljamo ideje?

Naši naročniki se pri svojem poslovanju srečujete z različnimi izzivi, kako bolj učinkovito predstaviti, izpostaviti ali označiti svoje izdelke in storitve. Mi v podjetju comTEC smo tisti, ki vaše izzive spremenimo v atraktivne vizualne rešitve.

Svetovanje, oblikovanje, virtualizacija, tisk, avtomatizirana dodelava, ekologija

…so skupek odličnih rešitev za podjetja, reklamne agencije, industrijske in grafične oblikovalce, arhitekte in ostale snovalce, ki so odgovorno usmerjeni v prihodnost.

Sestavljamo ideje