Prijava ·
SI
99,8 %
pravočasnih izdelav
1
opravljenih naročil

Papirji

 • Blue Back Side

  Blue Back Side (BBS) je dvoslojni papir z modrim ozadjem, primeren za tisk jumbo plakatov in poljubnih plakatov cenejše izvedbe za terminsko omejeno obdobje. Nima lastnega nanosa lepila, zato ga je potrebno na nosilni material nalepiti s pomočjo dodatnega lepila.

  Gramatura: 120 g/m2

  Širina role: 160 cm

  VEČ
 • Gloss S

  Polsijajni Gloss S papir je namenjen tisku zunanjih in notranjih plakatov in postrov. Ker v sestavi ni vidne strukture je primeren tudi za presvetljene grafike (plakati za citylight in plakati za svetlobne stolpe).

  Gramatura: 150 g/m2

  Širina role: 160 cm

  VEČ
 • Foto karton

  Visoko kakovosten papir za tisk v foto kvaliteti. Zagotavlja vrhunske živobravne izpise in izjemno ostrino. Primeren je za tisk fotopovečav, fotografij, postrov,...

  Gramatura: 220 g/m2

  Širina role: 127 cm

  VEČ

Samolepilne PVC folije

 • Bela folija

  Za različne namene uporabljamo samolepilne PVC folije z različnimi lastnostmi, različnih obstojnosti. Nanje lahko tiskamo z različnimi tehnologijami, tako rastersko kot v foto kvaliteti. Uporabljamo jih za izdelavo nalepk in grafik, kjer direkten tisk ni mogoč.

  Debelina: različne debeline

  Širina role: do 137 cm

  VEČ
 • Peskana folija

  Samolepilna prosojna folija z efektom peskanega stekla. Primerna je za uporabo na steklenih površinah kot dekoracija ali za zastiranje pogleda skozi steklo. Prepušča svetlobo, zrnasta struktura folije pa razprši/mehča direktno svetlobo.

  Debelina: 80 µm

  Širina role: 123 cm

  VEČ
 • One Way Vision folija

  One-way vision folija spada med posebne PVC folije, saj gre za perforirano samolepilno PVC folijo, z belo prednjo in črno zadnjo stranjo. Perforacija omogoča neoviran pogled iz notranje strani, z zunanje strani pa se vidi (celovita) grafika. Namenjena je za okraševanje steklenih površin, oken in izložb z zunanje strani (poslikava trgovin, poslovnih zgradb, steklene površine vozil,...).

  Debelina: 165 µm

  Širina role: 137 cm

  VEČ
 • Barvne folije

  Barvne samolepilne folije uporabljamo za izrez napisov in drugih dekorativnih elementov. Folija ima odlično obstojnost in je primerna za izvedbo preprostejših grafik (napisi na vozilih, izložbah,...).

  Debelina: 66 µm

  Širina role: 123 cm

  VEČ

Platna

 • Platno oprelon

  Gumirano PVC platno je trpežen in zunaj obstojen material primeren za fasadne grafike, cerade, transparente,... Ker je delno prosojen (prepušča določeno količino svetlobe) je primeren tudi za presvetljene grafike. Uporabljamo ga za enostranske grafike. Z varjenjem lahko več segmentov sestavimo v večjo celoto.

  Gramatura: 550 g/m2

  Širina role: do 160 cm

  VEČ
 • Platno oprelon s črno sredico

  Gumirano PVC platno s črno sredico je trpežen in zunaj obstojen material. Črna sredica ne prepušča svetlobe, zato je primeren za obojestranske grafike (obojestranski transparenti, ulični izveski,...).

  Gramatura: 610 g/m2

  Širina role: do 160 cm

  VEČ
 • Platno Mesh

  Mesh je gumirano luknjičasto platno teže 300 g/m2. Material ima dobro zračno propustnost (majhen zračni upor), zato je primeren za velike fasadne grafike in mega transparente. Uporabljamo ga za enostranske grafike.

  Gramatura: 300 g/m2

  Širina role: 137 cm

  VEČ

Tkanine

 • Blago 110 g

  Lahko in zračno poliestersko blago za direkten sublimacijski tisk. Struktura blaga omogoča, da barva prodre skozenj tudi na drugo stran, zato ga uporabljamo za obojestranske grafike. Primerno tudi za uporabo na prostem (tekstilni transparenti, zastave, izveski, dekorativne zavese,...).

  Gramatura: 110 g/m2

  Širina role: do 160 cm

  VEČ
 • Blago 220 g

  Kompaktno poliestersko blago za direkten sublimacijski tisk. Struktura blaga ne prepušča barve in je manj prosojno, zato ga uporabljamo za enostranske grafike. Primerno za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem (scenska ozadja, tekstilni transparenti, dekorativne zavese, tekstilne fotopovečave...).

  Gramatura: 220 g/m2

  Širina role: do 210 cm

  VEČ
 • Blago Silver 130 g

  Lahko poliestersko blago za transfer sublimacijski tisk. Ima sijoč in eleganten videz svile. Primerno je za enostranske grafike (tekstilne namizne zastavice, praporji,...).

  Gramatura: 130 g/m2

  Širina role: do 157 cm

  VEČ

Materiali v ploščah

 • Vivak

  Vivak prozorne plošče so visoko-kakovostne poliesterske plošče z vrhunskimi lastnostmi (lahke, prožne, nezahtevne za obdelavo in dodelavo - rezanje, pregibanje,...). Omogočajo direkten tisk in so vsestransko uporabne (razni detajli, dodatki, žepki,...).

  Debelina: 0.8, 1 in 2 mm

  Dimenzija plošče: 125 x 205 mm (0.8 in 1 mm), 205 x 305 mm (2 mm)

   

  VEČ
 • Polyplak

  Izjemno lahke PVC satovinaste plošče za direkten tisk. Zaradi svoje majhne teže so primerne za montažo na strop/viseče reklamne table. Polyplak je vodoodporen material zato ga lahko uporabljamo tudi zunaj.

  Debelina: 3.5,  5 in 10 mm

  Dimenzija plošče: 205 x 305 cm

  VEČ
 • Kapa

  Sendvič lahke plošče z jedrom iz poliuretanske trde pene, z zaprto celično strukturo in visoko stabilnostjo tudi pri večjih površinah. Primerne so za direkten tisk, kot tudi za kaširanje slik, fotografij, plakatov... Omogočajo izdelavo lahkih tabel za notranje namene.

  Debelina: 5 in 10 mm

  Dimenzija plošče: 153 x 305 cm

  VEČ
 • Ekopak lepenka

  Valovita lepenka je namenjena izdelavi različnih embalaž, kratkotrajnih prodajnih in promocijskih stojal, silhuet,... Omogoča direkten eno ali obojestranski tisk.

  Debelina: 1.8 in 4.5 mm

  Dimenzija plošče: 198 x 242 cm

  VEČ
 • X-B EKO plošče

  X-B votle eko plošče so 100-odstotno reciklažen karton, lahek a izjemno močan zaradi odlične toge strukture. Z optimalno ravno površino je primeren za tisk ter hkrati idealen za razrez in upogibanje.

  Debelina: 10 in 16 mm

  Dimenzija plošče: 160 x 320 cm

  VEČ
 • Komatex

  Penjena plastika je plastičen ploskovni material, z odlično stabilnostjo primeren za direktni tisk. Zaradi specifičnih lastnosti dopušča neomejeno kreativnost: trden, kompakten, odporen na vlago, negorljiv in se ne razbije. Ne vpija vode, zato je primeren tudi za zunanjo uporabo.

  Debelina: 1, 2, 3, 5, 8, 10 in 19 mm

  Dimenzija plošče: 122 x 250 cm (1 mm), 156 x 305 cm (2, 3, 5, 10 in 19 mm), 203 x 305 cm (8 mm)

  VEČ
 • Dibond

  Sendvič material, ki ima na spodnji in zgornji strani tanko aluminijasto ploščo 0,3 mm, vmes pa posebno polietilensko zmes, ki preprečuje prekomerne deformacije pod različnimi vremenskimi pogoji. Material odlikuje izredna čvrstost, enostavna obdelava, izredno lep videz, visoka kvaliteta. Primeren je za obojestranski tisk.

  Debelina: 2, 3 in 4 mm

  Dimenzija plošče: 150 x 305 cm

  VEČ
 • Aluminij

  Aluminijske plošče so namenjene predvsem zunanji uporabi. Aluminij je visoko kvaliteten, lahek, stabilen, nelomljiv, nevnetljiv, enostaven za obdelavo ter preoblikovanje in vodoodporen material. Dobavljiv je surov in plastificiran - bel; premazan s posebno barvo namenjeno reklamni industriji (za direkten tisk).

  Debelina: 1.5 in 2 mm (surov), 1.5 mm (enostransko beli)

  Dimenzija plošče: 150 x 300 cm

  VEČ
 • Pleksi steklo

  Akrilno pleksi steklo (mlečno ali  prozorno) je visoko kvaliteten, lahek, stabilen, vodoodporen in nevnetljiv material. Enostaven je za obdelavo in preoblikovanje in primeren za direktni tisk (okrasne table, označevanje, presvetljene table, posebni efekti, 3D napisi,...).

  Debelina: 3 in 5 mm (mlečni), 3, 5 in 10 mm (prozorni)

  Dimenzija plošče: 150 x 305 cm (mlečni), 130 x 300 cm (prozorni)

  VEČ
 • Acca

  Sendvič panel z zunanjo površino iz PVC-ja in sredico iz ekstrudiranega polistirena, spojena skozi tehnološki proces; spajanje teh dveh materialov ustvari ploščo visoke trdote in istočasno izjemno nizke teže.

  Debelina: 10 in 19 mm

  Dimenzija plošče: 203 x 305 cm

  VEČ

Specialni materiali

 • Clear film

  Clear film je prozoren material za direktni tisk. Primeren je za tisk filmov za sitotisk, presvetljenih grafik za posebne efekte, izdelavo prosojnic in omogoča tisk bele barve.

  Debelina: 125 µm

  Širina role: 152 cm

  VEČ
 • Backlight film

  Prevlečen, delno prosojen poliester omogoča atraktivne grafično-svetlobne učinke. Primeren je za uporabo v vseh »back-light« (presvetljenih) aplikacijah. Izredno kvaliteten premaz omogoča enakomerno razprščenost svetlobe.

  Debelina: 205 µm

  Širina role: do 152 cm

  VEČ
 • Magnetna folija

  Magnetna folija je posebna folija z magnetnim nanosom na zadnji strani, ki omogoča (začasno) pritrditev na pločevino (vozila, hladilniki, table itd.).

  Debelina: 0,6 mm

  Širina role: 100 cm

  VEČ