Prijava ·
SI
99,8 %
pravočasnih izdelav
1
opravljenih naročil

comTEC® d.o.o. že od leta 1993 predstavljajo uspešno, inovativno in razvojno usmerjeno slovensko podjetje. Ustanovljeno je bilo z vizijo novega pristopa in celovite ponudbe na področju visokokakovostnega velikoformatnega digitalnega tiska ter kreativnih rešitev pri izdelavi poljubnih vizualno-propagandno-promocijskih izdelkov.

Kreativno oblikovanje, XXL tisk, vizualne rešitve in izdelki za promocijo

Poslovna filozofija in registrirana blagovna znamka comTEC® jamčita kakovost, profesionalen odnos ter razvoj novih produktov. V preteklosti je ta filozofija zagotovila povezovanje ter učinke mnogih lojalnih in zadovoljnih kupcev, predvsem pa je ustvarila pomemben položaj podjetja na slovenskem trgu, kot tudi širše v regiji.

Naš cilj je ponudba lokalne izvedbe v svet, kakovost, uporaba certificiranih materialov ter ob tem naročniku ponuditi dodano vrednost z odzivnostjo, osebnim pristopom, svetovanjem ter obojestranskim spoštovanjem.

Tradicija, kakovost, inovativnost, razvoj, zelena energija

Podjetje je, ob več kot 20 letih tradicije, prejemnik številnih priznanj in certifikatov:

Našo skrb za okolje izkazujemo z uporabo okolju prijaznih EKO Greenguard certificiranih barv, predstavljamo edinstvenost in celovitost sinergij, kot prvo ekološko in visokotehnološko podjetje za digitalni tisk v širšem regijskem prostoru Evrope. Zeleno energijo pa pridobivamo iz lastnih obnovljivih virov energije.

Izziv spremenimo v učinkovit izdelek

Tehnologija in usposobljeni kadri zagotavljajo razvoj in izvedbo individualizirano-kompleksnih inovativno-kakovostnih izdelkov za promocijo. Kot naprimer multimedijska POS stojala, POS (point-of-sale) inovativna prodajna mesta, ki zajemajo integracijo grafičnih, multimedijskih, svetlobnih in drugih inovativnih rešitev, tudi računalniške virtualne publikacije kot CRM (Customer relationship management) rešitve, ki za kupca ustvarjajo novo dodano vrednost.

Izdelujemo najrazličnejše standardne izdelke za oglaševanje in reklamiranje; foto povečave, plakate, transparente, zastave, talne grafike, fototapete, fasadne XXL slike, scenska ozadja, nalepke, POS promocijska stojala, multimedijska prodajna stojala, avtografike, poljubne reklamne napise in table, lamelne informacijske sisteme, turistične panoje,... Prav tako imamo v ponudbi kompleten sortiment reklamnih stojal - mobilnih prezentacijskih sistemov, kar zajema stojala in degustacijske pulte ter palične mobilne stene za hitro, elegantno in učinkovito promocijo.

Prodajni svetovalci s pomočjo prodajnih aktivnosti ter svetovanja nudijo kupcu ustrezno podporo ter poprodajne aktivnosti.

Uspešnost poslovanja podjetja se kaže predvsem v zaupanju, tako kupcev kot dobaviteljev, katerega rezultat je uravnotežen razvoj podjetja.

Blagovna znamka

Registrirana in zaščitena blagovna znamka comTEC® na Uradu za industrijsko lastnino Republike Slovenije, že od leta 1993 predstavlja odnose, izdelke in storitve, ki uresničujejo ideje v koristih, vrednostih ter kakovosti, ki jo prinašajo v okolje.

Sodobna tehnologija, izkušnje, znanje zaposlenih ter celostna ponudba povečujejo prepoznavnost podjetja z blagovno znamko comTEC®.

Celostna grafična podoba

Na tej povezavi je na voljo celostna grafična podoba podjetja comTEC®.