Prijava ·
SI
99,8 %
pravočasnih izdelav
1
opravljenih naročil

Poslanstvo podjetja

Kreativno oblikovanje, XXL tisk,  vizualne rešitve in izdelki za promocijo

V podjetju comTEC® d.o.o. se ukvarjamo z računalniško grafično pripravo, oblikovanjem, konstruiranjem ter velikoformatnim digitalnim tiskom direktno na najrazličnejše materiale (v ploščah in roli), nudimo ustrezno avtomatizirano dodelavo in montažo.

Nabor inovativnih kakovostnih izdelkov zajemajo vizualne rešitve multimedijska POS stojala, POS (point-of-sale) inovativna prodajna mesta, ki zajemajo integracijo grafičnih, multimedijskih, svetlobnih in drugih inovativnih rešitev tudi računalniške virtualne publikacije kot CRM (Customer relationship management).

Izdelujemo najrazličnejše standardne izdelke za oglaševanje in reklamiranje; foto povečave, plakate, transparente, zastave, talne grafike, fototapete, fasadne XXL slike, scenska ozadja, nalepke, POS promocijska stojala, multimedijska prodajna stojala, avtografike, poljubne reklamne napise in table, lamelne informacijske sisteme, turistične panoje. Prav tako imamo v ponudbi kompleten sortiment reklamnih stojal - mobilnih prezentacijskih sistemov, kar zajema stojala in degustacijske pulte ter palične mobilne stene za hitro, elegantno in učinkovito promocijo.

»Gradimo profesionalen, proaktiven team ljudi, ki bo z veseljem in idejami skupaj ustvarjal dodano vrednost.«

Vizija podjetja

Moč tehnologije, reputacija, ljudje, okolje

comTEC® bo stabilno, tehnološko razvojno in okoljsko odgovorno podjetje, ki svojim kupcem z osebnim in digitalnim pristopom zagotavlja uporabniško izkušnjo »biti za kupca najboljši«  ter zagotavlja učinkovite in kakovostne izdelke-storitve ob primernih dobavnih rokih in ekonomsko konkurenčnih cenah.


Kultura podjetja

Kulturo podjetja predstavljajo zaposleni, ki soustvarjajo kot team na osnovi medsebojnega spoštovanja, z določenim razlogom in namenom. Družijo nas skupne vrednote:

  • jasne odgovornosti, želja po uspehu in doseganju skupnih ciljev;
  • visoka profesionalnost in tehnološka kultura;
  • teamski optimizem in ponos;
  • nenehno izobraževanje;
  • lojalnost in pripadnost podjetju;
  • toleranca do "poštene napake".

Z njimi vplivamo na krepitev in izboljšanje tržnega položaja podjetja in blagovne znamke na lokalnem in bližnjih sosednjih trgih, ter zagotavljamo varnost zaposlenih v podjetju.