Prijava ·
SI
99,8 %
pravočasnih izdelav
1
opravljenih naročil

Vsebina ter dokumenti objavljeni na internetni strani podjetja Vizualne komunikacije comTEC® d.o.o., se lahko uporabijo le v nekomercialne namene, vsebovati pa morajo vsa opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati razmnoževati ali kako drugače reproducirati.

comTEC® je registrirana in zaščitena blagovna znamka. Blagovne znamke proizvajalcev so zaščitene, predstavljamo in ponazarjamo izdelke narejene z našo tehnologijo.
Vizualne komunikacije comTEC® d.o.o., se bodo trudile na teh straneh zagotoviti najtočnejše podatke in ažurne informacije.

Nikakor pa ne prevzemamo kakršnekoli odgovornosti ali garancijo za točnost informacij, podatkov ali dokumentov. Internetno stran in njeno vsebino uporabnik uporablja na lastno odgovornost, tako niti Vizualne komunikacije comTEC® d.o.o., kakor katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izvedbi ali nameščanju strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki je posledica dostopa, uporabe ali interpretacije informacij ter morebitnih napak in pomanjkljivosti v njeni vsebini.