Prijava ·
SI
99,8 %
pravočasnih izdelav
1
opravljenih naročil

Velikoformatni digitalni tisk

 • UV tisk

  Industrijski tiskalnik tiska z UV barvami in LED tehnologijo, v CMYK barvnem okolju, z light Cyan in light Magenta, ter dodatno BELO barvo, v resoluciji 1728 dpi. To zagotavlja živobarvne foto izpise v izjemni ostrini. Barve imajo Greenguard certifikat, so brez hlapnih organskih topil in škodljivih snovi, primerne za notranje aplikacije, površine za otroke, vrtce, šole, živilsko-predelovalno industrijo,... Hibridni tiskalnik omogoča tisk tako na materiale v roli (do širine 160 cm) kot tiste v ploščah (do dimenzije 150 x 300 cm). Ker se barva ob pomoči UV LED svetlobe posuši takoj ob nanosu na površino lahko tiskamo tudi na toplotno občutljive materiale.
  VEČ
 • UMS outdoor tisk

  Na velikoformatnem tiskalniku tiskamo produkcijsko v fotokakovosti, z obstojnimi barvami v CMYK konfiguraciji. Originalne ter kvalitetne barve zagotavljajo intenzivne in več let UV obstojne grafike, primerne tako za zunanje kot notranje aplikacije. Barve so brez agresivnih topil in ne širijo škodljivih hlapnih organskih spojin v delovo okolje, kar predstavlja ekološko prijazno in zeleno tiskanje. Tiskamo na različne materiale v roli, do širine 160 cm.
  VEČ
 • Sublimacijski tisk na tkanine

  Na tkanine tiskamo z najsodobnješo tehnologijo digitalnega tiska s postopkom sublimacije v CMYK konfiguraciji. Izdelki so namenjeni tako za zunanje kot notranje aplikacije, tisk je izjemno kvaliteten (ločljivost do 720 dpi) in UV obstojen. Tiskamo lahko neposredno na tkanino (do širine 210 cm) ali posredno preko vročega transferja v roli (do širine 160 cm). Disperzni pigmenti barv se uparijo in prodrejo v tkanino, zato so grafike izjemno živih in zunaj dolgo obstojnih barv, vsekakor pa jih lahko tudi peremo.
  VEČ
 • ECO-S foto tisk

  Na velikoformatnem tiskalnimu tiskamo z integriranim rezalnim sistemom ter ECO-obstojnimi barvami v CMYK konfiguraciji, hkrati pa omogoča takojšen razrez po poljubni konturi. Foto izpis v resoluciji 1440 dpi je oster in izjemno živih barv. Tiskamo lahko na različne materiale v roli do širine 137 cm – papirji, samolepilne folije, statična folija in drugi specialni materiali.
  VEČ

Velikoformatna dodelava

 • Digitalna avtomatizirana dodelava

  Inteligenten, učinkovit, multifunkcijski stroj, pripravljen na izzive prihodnosti. Omogoča avtomatizirano digitalno dodelavo, razrez, izrez, žlebljenje, rezkanje,... Številne napredne funkcije, izjemna hitrost in visoka kakovost končnega izdelka so glavne prednosti, podkrepljene z vizualnim nadzornim sistemom preko kamere, ki zagotovi pravo pozicijo materiala, kirurško natančnost in visoko produktivnost z minimalnim posredovanjem. Obdelovati je mogoče materiale v roli do širine 170 cm (papirji, folije, platna, tkanine,...) ali mehke in trde materiale v ploščah do velikosti 170 x 310 cm in debeline 5 cm (od najtanjših kartonov do najzahtevnejših lepenk, X-B votlih plošč, penjenih plastičnih plošč, aluminija in akrila,...).
  VEČ
 • Toplotno fiksiranje

  Na tekstil ali sublimacijski papir natisnjene barve moramo s pomočjo toplote fiksirati oz. prenesti v blago. S toplotno prešo barve pri visoki temperaturi fiksiramo, pri čemer se disperzni pigmenti barv uparijo in prodrejo v tkanino. Tako so grafike izjemno živih in zunaj dolgo obstojnih barv, vsekakor pa jih lahko tudi peremo.
  VEČ
 • Laminiranje

  Laminacija je dodatna plast izjemno tanke PVC prozorne folije, s katero prevlečemo grafike na različnih medijih. Z laminiranjem dosežemo dodatno zaščito grafike pred mehanskimi poškodbami, UV žarki (proti bledenju barve), vremenskimi vplivi ali da površina ne drsi. To posledično pomembno vpliva na ekonomičnost - za relativno majhen dodatek pri ceni se podaljša obstojnost - življenska doba grafike, kar je še posebej opazno pri grafikah na vozilih. Laminacija doda grafiki estetski sijaj ali mat učinek.
  VEČ

Maloformatni digitalni tisk

 • Laserski tisk

  Maloformatni digitalni laserski tisk priporočamo ob nižjih nakladah ali pa ko tiskovino potrebujete v zelo kratkem času. Tiskamo na pole v velikosti 320 x 450 mm, do gramature 300 g/m2, v CMYK-u, s tehnologijo suhega tonerja. Največja resolucija tiska je 1200 x 1200 dpi, kar zagotavlja ostre in jasne izpise. Ker pa tiskovine niso zgolj potiskani listi, izdelek tudi ustrezno dovršimo – razrežemo, žlebimo, zgibamo, zvežemo, plastificiramo,...
  VEČ

Maloformatna dodelava

 • Razrez

  S pomočjo digitalne giljotine tiskovine razrežemo na končno mero. Z nožem širine 72 cm in globino mize 72 cm omogoča razrez pol do velikosti 70 x 100 cm, višina reza 8 cm pa omogoča hkraten razrez večje količine tiskovin. Uporabljamo ga za razrez letakov, vizitk, priznanj, A3 plakatov,...
  VEČ
 • Perforiranje in žlebljenje

  Tiskovine digitalnega maloformatnega tiska do formata SRA3 lahko dovršimo na različne načine. Z digitalnim strojem za žlebljenje in perforiranje izvedemo postopek žlebljenja in perforiranja z minimalnim časom nastavitve, minimalnim izmetom in brez potrebe za izdelavo orodja. Debelejši papirji (nad 150 gm2), predvem premazni, na zgibih pokajo. Da se temu izognemo izvedemo žlebljenje – stroj s posebnim nožem v papir vtisne žleb, kjer lahko papir preprosto in brez pokanja prepognemo. Z enakim postopkom lahko izvedemo perforacijo – za lažje trganje papirja (kupončki, vstopnice,...).
  VEČ
 • Zgibanje

  Tiskovine do formata A3 in gramature 150 g/m2 lahko zgibamo na različne načine. Potiskan list papirja lahko tako spremenimo v prepognjen letak, v brošuro zloženo v obliki črke Z ali C ali katero drugo zanimivo in funkcionalno obliko.
  VEČ
 • Plastificiranje

  Plastifikacija je način zaščite tiskovin s PVC folijo. Na potiskane pole jo nanašamo obojestransko, saj bi se pri enostranskem nanosu spremenila površinska napetost pole, zaradi česar bi se le-te močno upogibale. Folijo nanašamo pri visoki temperaturi, saj je lepilo temperaturno občutljivo in zagotavlja brezhiben oprijem. Plastificiramo lahko z MAT ali SIJAJ folijo.
  VEČ