Vse pogosteje se dogaja, da je nizka cena najpomembnejša pri nakupni odločitvi. Enako pogosto se izkaže, da je tisto, kar je zelo poceni, na koncu večkrat preplačano in povezano z dodatnimi težavami in stroški.

Pri nas se je oglasila nezadovoljna stranka, ki je želela, da obstoječo grafiko na samolepilni foliji odstranimo z avtomobila. Folije in grafike sicer nismo nameščali mi: “saj je bila naša ponudbena cena previsoka”. Ko smo videli grafiko in izvedbo na avtomobilu, je bilo takoj jasno zakaj je temu tako.

Folija z grafiko je na avtomobilu že po krajšem času uporabe razpokala, se začela luščiti in je na nekaterih mestih tudi zbledela. Seveda takšnega avtomobila ni možno uporabljati v promocijske namene, saj izgled takšnega vozila negativno vpliva na ugledu podjetja. Tudi odstranjevanje bi bilo izjemno težko. Folija se lahko odstrani le po koščkih, saj je zaradi slabe UV obstojnosti postala neprožna. Zato tudi poka in se trga. Pogosto se zgodi, da takšne folije pri odstranjevanju, na vozilu puščajo precej lepila. Tudi odstranjevanje lepila je precej zamudno delo in ga je potrebno očistiti s precejšnjimi količinami namenskega čistila. Folija je bil tako nekakovostna, da jo je na določenih mestih mogoče odstraniti samo s strgalom, pri čemer lahko pride do poškodb laka na vozilu.

Stranki smo tako prijazno svetovali naj se za odstranitev folije obrne na prvotnega izvajalca. Z veseljem pa smo na voljo za izvedbo nove grafike po naših, ekonomsko upravičenih cenah in kakovostjo, za katero stojimo.


Pri comTEC-u že več kot 20 let uporabljamo najkakovostnejše materiale, saj so naše folije za grafike vozil evropskega porekla, ter najvišjega kakovostnega razreda, naše apliciranje pa je strokovno. Z grafikami opremljamo vozne parke številnih podjetij, kot so Perutnina Ptuj (na nekaterih tovornih vozilih so naše grafike na foliji s “7-letnim” lepilom celo že več kot 12 let), Intersnack, Pošta Slovenije, Varnost Maribor, ISS, Holzquadrat…