V današnji poplavi različnih izpostavitev, katerih namen je, da bi kupci segli po določenem produktu, je potrebna visoka mera tehnološkega znanja, kreativnosti in inovativnosti, da izdelek predstavimo potencialnemu kupcu tako, da se bo zanj tudi odločil. Najboljše rezultate dosegamo z izpostavitvami, ki kupca že od daleč vodijo k določenemu izdelku in povečujejo fokus kupca na izdelek, ko se mu približuje in se odloči za nakup. Veliko nakupnih odločitev se sprejme na osnovi videnega.

Naši strokovnjaki vam nudijo kombinacijo vizualnih učinkov, ki vaš izdelek izpostavijo že od daleč in fokus potencialnega kupca vedno bolj usmerjajo v sam izdelek ter tako povzročijo nakup. Z našimi rešitvami posrbimo, da potencialnega kupca vodimo od vstopa v trgovino, vse do prodajne police, kjer bo kupec izbral vaš izdelek.

Pri naših produktih smo šli korak naprej in ponujamo napredne multimedijske rešitve, ki nakup spremenijo v zanimiv dogodek.

Naše rešitve obsegajo vse od talnih označb, usmerjevalnih grafik in dekoracije prodajnega prostora, grafično opremo prodajnih polic ali izdelavo prodajnega otoka. Grafični oblikovalci z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo pripravili inovativne rešitve, ki bodo vaš izdelek predstavile v željeni luči. Pri naših produktih smo šli korak naprej in ponujamo napredne multimedijske rešitve, ki za kupca nakup spremenijo v dogodek: od LED osvetlitve, preko zvoka, predvajanja video vsebin, do vgrajevanja tabličnih računalnikov, s katerimi lahko vzpodbujate kupce, da objavljajo vsebine na družabnih omrežjih in opravijo nakup.