Lahko bi mislili, da gre za »muho enodnevnico« ali trenutno modo. A mnogo več se skriva za dejstvom, zakaj je ravno tekstil Samba tisti, ki se v zadnjem času najbolj pogosto uporablja pri sublimacijskem tisku.


Najprej nekaj tehničnih lastnosti blaga: gre za 180g/m2 poliestersko tkanino, ki se popolnoma nič ne guba. Je tkanina, ki je zračno nepropustna in vodoodporna. Lahko se jo tiska z različnimi tehnologijami tiska, smo pa pri podjetju comTEC ugotovili, da do najboljših grafičnih učinkov pridemo s sublimacijskim tiskom, saj s to tehnologijo barve uparimo v tkanino, kar daje grafikam še poseben efekt in seveda so tako grafike tudi dalj časa obstojne.

Zaradi vseh tehničnih lastnosti tkanine, je tudi uporabnost zelo široka. Poleg grafik za svetlobne okvirje, presvetljenih grafik, grafik za fasade, izložbenih grafik in prtov se lahko uporablja tudi za napihljive šotore, senčnike, sončno zaščito in seveda mnogo več. V poštev pride za vse grafike, kjer je pomembno, da je tkanina vodoodporna in zračno nepropustna.


Ker se tkanina ne guba, je možen tudi izredno natančen izrez tkanine po poljubno pripravljeni konturi, ki ga zagotavlja naš rezalnik, opremljen s kamero za nadzor natančnosti reza.


Mislili bi si, da je zaradi svojih tehničnih lastnosti in vsestranskosti uporabe tkanina med dražjimi. A je ravno nasprotno. Tkanina Samba je glede na uporabnost v cenovnem razredu, ki je zelo privlačen.


Zaupajte nam svoje želje in pripravili vam bomo konkurenčno ponudbo.