Zaščitne pregrade iz prozornega akrilne pleksi stekla stene so inovativna, stroškovno ugodna in učinkovita rešitev razmerah širjena okužb. Namenjene so za tiste zaposlene, ki svojega dela ne morejo opravljati od doma ali pa je narava dela takšna, da so tovrstne zaščitne pregrade potrebne.

Samostoječe ali pritrjene zaščitne stene so ravne ali poljubnih oblik tako pomagajo preprečevati prehod okužbe med zaposlenimi in strankami. Sam material akrilno pleksi steklo odlikujejo naslednje lastnosti:

  • Odlična prepustnost svetlobe
  • prosojnost
  • Odlična odpornost in trajnost materiala
  • Stabilnost
  • Enostavna namesitev izdelka

Pleksi akrilno steklo steklo je torej zaradi svojih lastnosti izjemno praktičen in prilagodljiv za uporabo ter izdelavo številnih izdelkov.


S pomočjo sodobnih strojev lahko tega razrezujemo iz oblikujemo ter izdelujemo najrazličnejše artikle ali pa vam izdelamo poljubne rešitve in tako rešimo vaše želje. Varovalne – zaščitne pregrade iz akrilnega pleksi stekla proti infekcijam z ostalimi rešitvami označevanja ter opozorili nudijo uporabnost in zagotavljajo več namensko komunikacijo ter varnost zaposlenih in strank uporabno za: bolnice, zdravstvene domove, pisarne, trgovine, lekarne, šole,…

Ostale rešitve najdete na tej povezavi: https://www.comtec.si/zascita/

Reference:

[ess_grid alias=”reference-cnc-in-digitalni-razrez”][/ess_grid]