O NAS


comTEC® d.o.o. že od leta 1993 predstavlja uspešno, inovativno in razvojno usmerjeno slovensko podjetje. Ustanovljeno je bilo z vizijo novega pristopa in celovite ponudbe na področju visokokakovostnega velikoformatnega digitalnega tiska ter kreativnih rešitev pri izdelavi poljubnih vizualno-propagandno-promocijskih izdelkov.

Kreativno oblikovanje, XXL tisk, vizualne rešitve in izdelki za promocijo


Poslovna filozofija in registrirana blagovna znamka comTEC® jamčita kakovost, profesionalen odnos, ter razvoj novih produktov. V preteklosti je ta filozofija zagotovila povezovanje mnogih lojalnih in zadovoljnih kupcev, predvsem pa je ustvarila pomemben položaj podjetja na slovenskem trgu, kakor tudi širše v regiji.

Naš cilj je ponudba lokalne izvedbe v svet, kakovost in uporaba certificiranih materialov.  Ob tem želimo naročniku ponuditi tudi dodano vrednost z odzivnostjo, osebnim pristopom, svetovanjem, ter obojestranskim spoštovanjem.Tradicija, kakovost, inovativnost, razvoj, zelena energija


Podjetje ima na tržišču že več kot 20 letno tradicijo, prav tako je prejemnik številnih priznanj in certifikatov. Stremimo h kakovosti, z inovativnostjo postavljamo nove trende, razvijamo sodobne produkte in poslujemo z visoko mero odgovornosti do okolja, v katerem delujemo.

Poglej več

Našo skrb za okolje izkazujemo z uporabo okolju prijaznih EKO Greenguard certificiranih barv, predstavljamo edinstvenost in celovitost sinergij, kot prvo ekološko in visokotehnološko podjetje za digitalni tisk v širšem regijskem prostoru Evrope. Zeleno energijo pa pridobivamo iz lastnih obnovljivih virov energije.Izziv spremenimo v učinkovit izdelek


Izdelujemo najrazličnejše standardne izdelke za oglaševanje in reklamiranje; foto povečave, plakate, transparente, zastave, talne grafike, fototapete, fasadne XXL slike, scenska ozadja, nalepke, POS promocijska stojala, multimedijska prodajna stojala, avtografike, poljubne reklamne napise in table, lamelne informacijske sisteme, turistične panoje,… Prav tako imamo v ponudbi kompleten sortiment reklamnih stojal – mobilnih prezentacijskih sistemov, kar zajema stojala in degustacijske pulte ter palične mobilne stene za hitro, elegantno in učinkovito promocijo.

Sodobna tehnologija in usposobljeni kadri pa omogočajo tudi razvoj in izvedbo poljubnih individualiziranih inovativnih izdelkov za promocijo.

Uspešnost poslovanja podjetja se kaže predvsem v zaupanju, tako kupcev kot dobaviteljev, katerega rezultat je uravnotežen razvoj podjetja.