comTEC®

Poslanstvo, prodajni program, vizija

Podjetje Comtec d. o. o., Obrežna ulica 105, 2000 Maribor
Poslanstvo comTEC

Kreativno grafično oblikovanje, XXL digitalni tisk, CNC digitalni in laserski razrez, vizualne rešitve in izdelki za promocijo ter integracije rešitev digitalnih vizualnih komunikacij.

V podjetju comTEC® d.o.o. se ukvarjamo z računalniško grafično pripravo, grafičnim oblikovanjem, konstruiranjem, ter velikoformatnim digitalnim tiskom direktno na različne materiale (v ploščah in roli). Prav tako nudimo ustrezno avtomatizirano dodelavo in montažo.

Gradimo profesionalen, proaktiven team ljudi, ki bo z veseljem in idejami skupaj ustvarjal dodano vrednost.

Uspešnost poslovanja podjetja se kaže predvsem v zaupanju, tako kupcev kot dobaviteljev, katerega rezultat je uravnotežen razvoj podjetja.

Sodobna tehnologija, ki omogoča izvedbo inovativnih vizualnih rešitev.
Prodajni program

Izziv spremenimo v učinkovit izdelek

Izdelujemo številne standardne izdelke za notranje in zunanje vizualne rešitve : foto povečave, transparente, zastave, talne grafike/nalepke, fototapete, fasadne XXL grafike, scenska ozadja, nalepke, promocijska stojala, plakate, multimedijske vizualne rešitve, grafike in nalepke za vozila, poljubne reklamne napise in table, lamelne informacijske/označevalne sisteme, turistične panoje itd.

Sodobna tehnologija in usposobljeni kadri omogočajo razvoj in za naročnika izvedbo projektnih poljubnih – individualiziranih inovativnih vizualnih rešitev.

Vizija

Moč tehnologije, znanje, ljudje, razvoj, reputacija, okolje -:)

comTEC® je in bo ostalo stabilno, tehnološko razvojno in okoljsko-družbeno odgovorno podjetje, ki svojim kupcem z osebnim in digitalnim pristopom zagotavlja uporabniško izkušnjo »biti za kupca najboljši«.

Zagotavljamo učinkovite in kakovostne izdelke-storitve, ob primernih dobavnih rokih in ekonomsko konkurenčnih cenah, temelječ na podjetniški kulturi avtentičnega podjetništva.

Podjetje Comtec d. o. o. Obrežna ulica 105, 2000 Maribor, iz zraka.
Pisarna podjetja Comtec d. o. o.
Kultura podjetja

Kulturo podjetja predstavljajo zaposleni, ki soustvarjajo kot team, na osnovi medsebojnega spoštovanja, z določenim razlogom in namenom. Družijo nas skupne vrednote:

  • jasne odgovornosti, želja po uspehu in doseganju skupnih ciljev;
  • visoka profesionalnost in tehnološka kultura;
  • teamski optimizem in ponos;
  • nenehno izobraževanje;
  • lojalnost in pripadnost podjetju;
  • toleranca do “poštene napake”.

S temi vrednotami vplivamo na krepitev in izboljšanje tržnega položaja podjetja in blagovne znamke, tako na lokalnem, kot bližnjih sosednjih trgih, ter zagotavljamo varnost zaposlenih v podjetju.

Blagovna znamka

Registrirana in zaščitena blagovna znamka comTEC® na Uradu za industrijsko lastnino Republike Slovenije, že od leta 1993 predstavlja odnose, izdelke in storitve, ki uresničujejo ideje v koristih, vrednostih ter kakovosti, ki jo prinašajo v okolje.

Sodobna tehnologija, izkušnje, znanje zaposlenih ter celostna ponudba povečujejo prepoznavnost podjetja z blagovno znamko comTEC®.

CGP comTEC

Na tej povezavi je na voljo celostna grafična podoba podjetja comTEC®.