POSLANSTVO IN VIZIJA


Poslanstvo podjetja

Kreativno grafično oblikovanje, XXL tisk, CNC digitalni in laserski razrez vizualne rešitve in izdelki za promocijo

V podjetju comTEC® d.o.o. se ukvarjamo z računalniško grafično pripravo, grafičnim oblikovanjem, konstruiranjem, ter velikoformatnim digitalnim tiskom direktno na različne materiale (v ploščah in roli). Prav tako nudimo ustrezno avtomatizirano dodelavo in montažo.

Nabor inovativnih kakovostnih izdelkov zajema vizualne rešitve, multimedijska POS (point-of-sale) stojala, POS inovativna prodajna mesta z integracijo grafičnih, multimedijskih, svetlobnih in drugih rešitev.

Izdelujemo številne standardne izdelke za oglaševanje in reklamiranje; foto povečave, plakate, transparente, zastave, talne grafike/nalepke, fototapete, fasadne XXL grafike, scenska ozadja, nalepke, POS promocijska stojala, multimedijska prodajna stojala, grafike in nalepke za vozila, poljubne reklamne napise in table, lamelne informacijske/označevalne sisteme, turistične panoje itd. Prav tako imamo v ponudbi kompleten sortiment reklamnih stojal in mobilnih prezentacijskih sistemov, kar zajema roll-up stojala in degustacijske pulte ter palične mobilne stene za hitro, elegantno in učinkovito promocijo.

Gradimo profesionalen, proaktiven team ljudi, ki bo z veseljem in idejami skupaj ustvarjal dodano vrednost.


Vizija podjetja

Moč tehnologije, reputacija, ljudje, okolje

comTEC® je in bo ostalo stabilno, tehnološko razvojno in okoljsko-družbeno odgovorno podjetje, ki svojim kupcem z osebnim in digitalnim pristopom zagotavlja uporabniško izkušnjo »biti za kupca najboljši«.

Zagotavljamo učinkovite in kakovostne izdelke-storitve, ob primernih dobavnih rokih in ekonomsko konkurenčnih cenah, temelječ na podjetniški kulturi avtentičnega podjetništva.


Kultura podjetja

Kulturo podjetja predstavljajo zaposleni, ki soustvarjajo kot team, na osnovi medsebojnega spoštovanja, z določenim razlogom in namenom. Družijo nas skupne vrednote:

  • jasne odgovornosti, želja po uspehu in doseganju skupnih ciljev;
  • visoka profesionalnost in tehnološka kultura;
  • teamski optimizem in ponos;
  • nenehno izobraževanje;
  • lojalnost in pripadnost podjetju;
  • toleranca do “poštene napake”.

S temi vrednotami vplivamo na krepitev in izboljšanje tržnega položaja podjetja in blagovne znamke, tako na lokalnem, kot bližnjih sosednjih trgih, ter zagotavljamo varnost zaposlenih v podjetju.

Blagovna znamka

Registrirana in zaščitena blagovna znamka comTEC® na Uradu za industrijsko lastnino Republike Slovenije, že od leta 1993 predstavlja odnose, izdelke in storitve, ki uresničujejo ideje v koristih, vrednostih ter kakovosti, ki jo prinašajo v okolje.

Sodobna tehnologija, izkušnje, znanje zaposlenih ter celostna ponudba povečujejo prepoznavnost podjetja z blagovno znamko comTEC®.


Celostna grafična podoba

Na tej povezavi je na voljo celostna grafična podoba podjetja comTEC®.