Poslovna komunikacija

Vizualna komunikacija 1 na 1 – vizitke, letaki, personalizirane tiskovine, ceniki, prospekti,…

 

Vizitke

Čeprav v sodobnem času vse stike hranimo v naših pametnih telefonih, je zelo pogosto vizitka še zmeraj eno izmed osnovnih orodij izmenjave kontaktnih podatkov v poslovnem svetu.
Z dobro in kreativno vizualno podobo naredijo na prejemnika neprimerno boljši vtis, kot kontaktni podatki v digitalni obliki.


Image

Letaki in zloženke

Za hitre in učinkovite promocijske aktivnosti v nedigitalni domeni, so letaki in zloženke še zmeraj eno izmed bolj učinkovitih promocijskih orodij.
Letaki in zloženke (z različnimi zgibi) so preprosta rešitev tudi kot informacijski vodniki, urniki oz. programi,… na kongresih in ostalih dogodkih.


Image
 

Katalogi in prospekti

Predstavitev ponudbe, prodajni katalogi, prospekti, brošure, zborniki, knjižice in ostale večlistne tiskovine do končnega formata A4. Šivano z žico ali vezano s PVC oz. kovinsko spiralo.


Image

Potrebuješ tudi grafično oblikovanje?

Za vse naše izdelke ti pripravimo kreativne in vpadljive grafične dizajne.

Pošlji povpraševanje

Priznanja in diplome

Priznanja in diplome se podeljujejo ob posebnih uspehih in dosežkih posameznikov ali skupin. Na ta način se ovekoveči trud, čas in uspešen končni rezultat vloženega dela. Tak “kos papirja” ima za prejemnika izjemno čustveno vrednost in je lep, trajen spomin.


Image
 

Plakati in posterji

Reklamni in akcijski plakati za krajša ali daljša promocijska obdobja. Tudi v fotokakovosti s poljubno grafiko in izjemnimi barvnimi izpisi.Personalizirane tiskovine

Spoštovani/a ...


Personalizacija – VDP (Variable Data Printing) je oblika tiska na zahtevo, pri kateri se elementi kot so teksti, slike ali kode tiskajo na vsak grafični izdelek različno. Digitalni tisk nam nudi personalizacijo izdelkov kot so letaki, potrdila, diplome, certifikati, vabila, vstopnice, kuponi,…


 

Namizne zastavice

Namizne zastavice lahko predstavljajo državo, občino, podjetje ali društvo. Najpogosteje se uporabljajo na konferencah in sejmih, krasijo pa lahko tudi pisarne ali sejne sobe.

Naše Premium namizne zastavice, s stojalom iz akrilnega stekla, so PVC inkapsulirane in natisnjene v foto kakovosti. Na voljo je tudi standardno PVC belo stojalo.

Uspešno zaključeni projekti

  • Predstavitvena stojala
  • Silhuetna stojala
  • Ekološka prodajna stojnica – Frupi

Več projektov

Imate vprašanje ali želite ponudbo?